Loimaan Lehden tilaus

Paikallisia uutisia ja elämyksiä

Jokainen tarvitsee oman paikallislehtensä.

Pidetty. Palkittu. Puhuttu. Loimaan Lehdestä saat mielenkiintoista, ajankohtaista ja luotettavaa tietoa siitä mitä Loimaalla ja lähipaikkakunnilla tapahtuu. Päivän lehdestä voit poimia mm. kiinnostavat uutiset, tuoreet menovinkit, parhaat tarjoukset ja tapahtumatiedot sekä säätiedot. Yli 100-vuotias Loimaan Lehti ilmestyy iloksesi joka tiistai, torstai ja lauantai. 

Tilaa nyt uniikkia ja parasta paikallista lukemista itselle – tai lahjaksi!

    * Etutilaus on joustavin sekä edullisin tilausmuoto, jossa tilaus jatkuu automaattisesti, kunnes se halutaan päättää. Etutilaaja saat myös käyttöön vuosittaiset rahanarvoiset edut.
    * Digilehti on tietokoneella, tabletilla sekä älypuhelimella luettava aamuyöstä klo 02.00 julkaistava näköisversio, joka sisältää kaiken sen, mitä paperilehtikin. Käytettävissäsi on myös arkisto, josta löytyy jo ilmestyneitä numeroita. Digitilaajana Sinulla on aina tuorein lehti mukanasi. Mökillä, ulkomailla, töissä, työmatkalla - missä vain, milloin vain!
  • Tilaus alkaa heti, kun Tilaajapalvelumme on käsitellyt tilausviestin. Viikonlopun ja arkipyhien jälkeen aikaisintaan toisena työpäivänä.