Salon Seudun Sanomien tilaus

Ota sanomalehti mukaan elämääsi

Jokainen tarvitsee oman paikallisen sanomalehtensä.

Salkkari ilmestyy iloksesi viikon jokaisena päivänä. Lue lehteä, niin tiedät mitä Salon seudulla ja maailmalla tapahtuu. Salkkari on ainoa media, josta saat laajat ja luotettavat tiedot Salon seudun paikallisista uutisista ja tapahtumista.

Salon Seudun Sanomat elää monipuolisesti mukana paikallisessa elämässä ja arjessa. Salkkarin sivuilta löydät paikallisten uutisten lisäksi tiedot myös kaupan alan tarjouksista ja tapahtumajarjestäjien tarjonnasta. Tiedät mitä alueella tapahtuu ja minne milloinkin kannattaa mennä.

Kulttuurisivut tarjoavat tietoa alueen monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja urheilusivu taas seuraa tiiviisti paikallista urheilua. Kaupan kovat tarjoukset löytyvät lehdestä joka päivä. Ruoka-sivut perehtyvät makujen maailmaan ja viikonvaihteessa paneudutaan asioihin vielä laajemmin.

Lue mielipidesivuilta seudun puhutuimmista aiheista ja seuraa myös tekstaripalstan vilinää. Säätiedot ja tv-ohjelmat löydät myös lehdestä, sekä tietysti piirretyt ja sudokun!

Tilaa nyt paras paikallinen uniikki lukupakettisi!

**

    * Kestotilaus on joustavin sekä edullisin tilausmuoto, jossa tilaus jatkuu automaattisesti, kunnes se halutaan päättää. Kestotilaaja saa myös käyttöönsä vuosittaiset rahanarvoiset edut!
    * Digilehti on luettavissa jo aamuyöstä alkaen tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimilla. Se kulkee mukana minne vain ja on aina helposti luettavissasi. Käytössäsi on myös kattava lehtiarkisto.
  • Tilaus alkaa heti, kun Tilaajapalvelumme on käsitellyt tilausviestin. Viikonlopun ja arkipyhien jälkeen aikaisintaan toisena työpäivänä.