Ale!

AVL: Tästä kesä voi alkaa!

Auranmaan Viikkolehdessä on aamuhetken taikaa. Tilaamalla pääset uutisten ja kesätapahtumien ääreen!
Tilaa kesäksi Auranmaan Viikkolehti ja tiedät mitä seutukunnassa kesällä tapahtuu! Auranmaan Viikkolehti on taatusti luotettava ja turvallinen tietolähde seudun tapahtumista. Saat kahdesti viikossa tuoreet puheenaiheet sekä juttuja paikallisista ihmisistä, ilmiöistä ja tapahtumista. Näitä uutisia et saa mistään muualta.

Kaupan päälle voit tutustua lehtiperheemme toisen lehden digisisältöihin 2 viikon ajan!

Poista

Tilauksen digisisällöt saat käyttöösi heti. Mikäli haluat määritellä tilauksen aloitusajankohdan, aktivoi alla olevasta kentästä kalenteri klikkaamalla ja valitse pvm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Digisisältöihin kuuluu digilehti, lehden www-sivusto, digilehtiarkisto sekä mobiilisovelluksen sisältö. Digisisältöihin ei kuulu paperilehteä.
Plustilaukseen kuuluu paperilehti sekä digisisällöt.

Tilaukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti. Tilaus alkaa heti, kun tilaajapalvelu on sen käsitellyt. Tarjous on voimassa 31.8.2022 asti ja koskee vain uusia kotimaan tilauksia. Levikkialueen ulkopuolisiin paperilehden tilauksiin saattaa tulla erillinen kuljetusmaksu 12 €/vuosi. Ilmaisen 2 viikon tutustumisjakson saa yhden lehden digisisältöihin vain tilauksen tekemällä ja tilaus alkaa samaan aikaan maksullisen tilauksen kanssa. Ei koske tarjousaikana irtisanottuja tilauksia. Osoitteita voidaan käyttää konsernin markkinoinnissa tietosuojalain mukaisesti.