Ale!

Kaarina-lehden joululahjatarjous -50%

Anna lahjaksi lukemattomia hetkiä

Valitse lahja, jolla on merkitystä.
Lahjatilaukset sisältävät valintasi mukaan joko paperilehden kotiin kannettuna sekä kaikki digisisällöt (digitaalinen näköislehti, oma mobiilisovellus sekä verkkosivujen sisältö) tai kaikkien digisisältöjen tilauksen. Etusi kaikissa lahjatilauksissa on n. -50 %.

Tee hyvä valinta.
Paikallinen lehti on ekologinen valinta, joka ei jää nurkkiin pölyttymään. Se on kierrätettävä ja uusiokäytettävissä moniin tarkoituksiin: mm. takan sytykkeenä, biopussina, lahjakääreenä tai vaikka kenkien kuivaamisessa.

Kaarina-lehti on paras lahja
– se sopii kaikille!

**

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lehti ja digi on tilaus, joka sisältää paperilehden kotiin kannettuna ja kaikki digisisällöt. Digisisältöihin kuuluu digitaalinen näköislehti, oma mobiilisovellus ja kaikki sen sisällöt, lehden verkkosivuston sisällöt sekä lehtiarkisto.
Digi on tilaus, joka sisältää kaikki digisisällöt, ilman paperilehteä.

Tarjous on voimassa 21.12.2023 asti ja koskee vain uusia kotimaan tilauksia. Lahjatilauksen voi tehdä vain talouteen, johon ei vielä tule lehteä. Tilaukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti. Ei koske tarjousaikana irtisanottuja tilauksia. Paperilehden osalta tarjoushinta on voimassa vain levikkialueella. Osoitteita voidaan käyttää konsernin markkinoinnissa tietosuojalain mukaisesti.