Ale!

Loimaan Lehti on joulun avatuin lahja

Anna tänä vuonna lahja, josta on iloa ja hyötyä saajalleen pitkään. Lahjatilaukset sisältävät paperilehden kotiin kannettuna sekä digisisältöjen käyttöoikeuden (näköislehti, lehden verkkosivusto, näköislehtiarkisto ja mobiilisovelluksen sisältö).
Tilaajan etusi on yli -50 %.

Digisisältöjen lahjatilaus menee perille sinnekin, minne paperilehden jakelu ei yllä. Saat 1-12 kk digisisältöjen lahjatilauksen nyt puoleen hintaan! Tee tilaus soittamalla numeroon 02 770 2626 (ark. 8.15-15.45)

Loimaan Lehti on paras joululahja – se sopii kaikille!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Paperi + digisisällöt on plustilaus, joka sisältää paperilehden kotiin kannettuna ja digisisällöt. Digisisältöihin kuuluu näköislehti, lehden verkkosivusto, näköislehtiarkisto sekä mobiilisovelluksen sisältö. Sähköpostiosoite on pakollinen tieto digisisältöjen tilauksissa.

Etu edellyttää voimassaolevaa tilausta. Tarjous on voimassa 20.12.2022 asti ja koskee vain uusia kotimaan tilauksia. Lahjatilauksen voi tehdä vain talouteen, johon ei vielä tule Loimaan Lehteä. Tilaukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti. Ei koske tarjousaikana irtisanottuja tilauksia. Levikkialueen ulkopuolisiin paperilehden tilauksiin saattaa tulla erillinen kuljetusmaksu. Osoitteita voidaan käyttää konsernin markkinoinnissa tietosuojalain mukaisesti.