Ale!

Somero-lehden joulutarjous sinulle yli -50%

Koko ajan elämässäsi mukana.

Me kerromme sinulle.
Somero-lehti on tyylikäs ja arvostettu valinta, joka yllättää sinut joka kerta. Paketoimme sinulle ja lukuisille muille lukijoillemme kaiken tietämisen arvoisen seudulta. Nostamme esiin paikallisia ihmisiä ja tarinoita ja kerromme luotettavasti sinua koskevista asioista.

Tee hyvä valinta.
Paikallinen lehti on ekologinen valinta, joka ei jää nurkkiin pölyttymään. Se on kierrätettävä ja uusiokäytettävissä moniin tarkoituksiin: mm. takan sytykkeenä, biopussina, lahjakääreenä tai vaikka kenkien kuivaamisessa.

Oma mobiilisovellus.
Tilauksiin kuuluu myös kaikki digisisällöt. Mobiilisovelluksen uutisvirrasta löydät jatkuvasti tuoreimmat jutut ja saat halutessasi ilmoituksen, kun jotain erityistä tapahtuu.

Somero-lehti sopii kaikille.

**

Tilauksen digisisällöt saat käyttöösi heti. Mikäli haluat määritellä tilauksen aloitusajankohdan, aktivoi alla olevasta kentästä kalenteri klikkaamalla ja valitse pvm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lehti ja digi on tilaus, joka sisältää paperilehden kotiin kannettuna ja kaikki digisisällöt. Digisisältöihin kuuluu digitaalinen näköislehti, oma mobiilisovellus ja kaikki sen sisällöt, lehden verkkosivuston sisällöt sekä lehtiarkisto.
Digi on tilaus, joka sisältää kaikki digisisällöt, ilman paperilehteä.

Tarjous on voimassa 31.12.2023 asti ja koskee vain uusia kotimaan tilauksia.  Tilaukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti. Ei koske tarjousaikana irtisanottuja tilauksia. Paperilehden osalta tarjoushinta on voimassa vain levikkialueella. Osoitteita voidaan käyttää konsernin markkinoinnissa tietosuojalain mukaisesti