Ale!

Me kerromme – tilaa nyt Salon Seudun Sanomat!

Tilauksen digisisällöt saat käyttöösi heti. Mikäli haluat määritellä tilauksen aloitusajankohdan, aktivoi alla olevasta kentästä kalenteri klikkaamalla ja valitse pvm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

  • LEHTI JA DIGI JOKA PÄIVÄ sisältää paperilehden kotiin kannettuna sekä kaikki digisisällöt. Eli mobiilisovelluksen ja verkkosivun jatkuvasti päivittyvät sisällöt, digitaalisen näköislehden sekä ison lehtiarkiston.
  • LEHTI LA-SU JA DIGI JOKA PÄIVÄ sisältää paperilehden kotiin kannettuna viikonloppuisin (la-su) sekä kaikki digisisällöt joka päivä. Eli mobiilisovelluksen ja verkkosivun jatkuvasti päivittyvät sisällöt, digitaalisen näköislehden sekä ison lehtiarkiston.
  • DIGI JOKA PÄIVÄ sisältää mobiilisovelluksen ja verkkosivun jatkuvasti päivittyvät sisällöt, digitaalisen näköislehden sekä iso lehtiarkiston.

Tilaukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti. Tarjous on voimassa 7.4.2024 asti ja koskee vain uusia kotimaan tilauksia. Tilauksen on tultava voimaan viimeistään 15.4.2024. Levikkialueen ulkopuolisiin paperilehden tilauksiin saattaa tulla jakelualuelisä. Ei koske tarjousaikana irtisanottuja tilauksia. Osoitteita voidaan käyttää konsernin markkinoinnissa tietosuojalain mukaisesti.