Ajankohtaista

Muutoksia tilauslaskuihin maaliskuussa

Tilinumeromme vaihtuu

Tilauslaskujemme ulkonäkö on muuttunut maaliskuussa 2024. Muutoksen myötä myös tilinumeromme on vaihtunut. Muutos koskee 18.3.2024 jälkeen lähetetettyjä laskuja. E-laskut ohjautuvat automaattisesti oikealle tilille. Myös suoramaksusopimukset jatkuvat ennallaan.

Voit maksaa ennen 7.3. 2024 päivätyn laskusi muutoksesta huolimatta vanhoille tileille. Muistathan maksaa tämän jälkeen tulleet tilauslaskut uudelle tilinumerolle.

Ota käyttöön kätevä e-lasku

Muutoksen myötä kannattaa tehdä veloitukseton e-laskusopimus omassa verkkopankissasi. Näin laskun maksu sujuu entistä helpommin ja oikeilla tiedoilla.


Tiedote 03/2024

Haluatko lehden lomasi ajaksi toiseen osoitteeseen?

Posti on osassa alueita ottanut käyttöön koneavusteisen lajittelun, joka edellyttää, että lehden saaja on jakeluosoitteen varsinainen asukas tai hän on tehnyt rinnakkaisosoitemuutoksen lehden väliaikaiseen jakeluosoitteeseen.
Jos lehden jakeluosoite ei vastaa Postin tiedossa olevaa osoitetta, koneavusteinen lajittelu ei tunnista osoitetta ja lehti ei saavu perille. Posti ei tee jälkikäteistä osoiteselvitystä sanomalehtiin vaan tällöin lehti jää kokonaan jakamatta.
Siksi on tärkeää, että väliaikainen osoite on rinnakkaisosoitetietona Postin järjestelmässä. Koneellinen lajittelu tunnistaa jakeluosoitteen vain jos väliaikainen osoite on Postin tiedossa joko nykyisenä voimassa olevana postiosoitteena tai rinnakkaisosoitteena. Käytä rinnakkaisosoitetta, mikäli haluat vastaanottaa lähetyksiä kahteen eri osoitteeseen, esimerkiksi kotiin ja kesämökille. Voit samalla valita, että vain lehden jakelu siirtyy tai vaikka kaikki muukin posti. Rinnakkaisosoitteen ilmoittaminen on maksutonta.

Osoiteilmoitus tehdään Postin verkkopalvelussa tai soittamalla Postin palvelunumeroon 0100 5445 (ma–pe klo 8–16).

Kun olet lisännyt rinnakkaisosoitteen Postin järjestelmään, riittää jatkossa, että teet
osoitemuutoksen sivustollamme tai soittamalla puh. 02 770 2626, arkisin klo 8.15–15.45.