Ale!

Tee opiskelijatilaus -50%

Tilaa lehti nyt opiskelijahinnalla -50%. Opiskelijana sinulla on mahdollisuus tilata lehti puoleen hintaan ja pysyt ajan tasalla seudun tapahtumista, ihmisistä ja puheenaiheista.

Kotiseutua voi myös ottaa lehden muodossa palan mukaan, kun lähtee opiskelemaan kotipaikkakuntansa ulkopuolelle. Digisisällöt seuraavat opiskelijaa kaikkialle. Opiskelija pysyy perillä seudun asioista kauempanakin. Opiskelijatilauksen saa tilata puoleen hintaan ja se on määräaikainen.

Lehden voi tilata opiskelijalle myös lahjaksi samaan edulliseen opiskelijahintaan. Mikä onkin mukava tapa muistaa opiskelijaa!

Tilauksen digisisällöt saat käyttöösi heti. Mikäli haluat määritellä tilauksen aloitusajankohdan, aktivoi alla olevasta kentästä kalenteri klikkaamalla ja valitse pvm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Opiskelijatilauksen voi tehdä, jos opiskelija on omassa taloudessa asuva päätoiminen opiskelija, eikä hänen kanssaan asu ansiotyössä käyvää henkilöä. Opiskelijatilaajana käytössäsi on digitaalinen näköislehti, mobiilisovelluksen ja verkkosivun kaikki sisällöt sekä iso lehtiarkisto. Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti.