Uutissovellus ja digisisällöt

Uutissovelluksessa pääset kätevästi lukemaan viimeisimmät uutiset koko päivän ajan. Saat myös halutessasi ilmoituksen, kun jotain erityistä tapahtuu. Sovelluksen kautta luet helposti myös näköislehtiä ja voit ladata niitä offline-käyttöön. Voit ladata uutissovelluksen oman mobiililaitteesi sovelluskaupasta ilmaiseksi. 

Sovellusta käyttääksesi sinulla tulee olla voimassa oleva digisisältöjen tilaus. Sovellusta käytetään helposti samoilla tunnuksilla, kuin muitakin digisisältöjä. Digisisällöt kertovat kiinnostavimmat paikallisuutiset ja puheenaiheet päivittäin. Ilman tunnuksia näet uutisten otsikkoja ja pääset lukemaan STT:n uutisia. 

Lataa Sovellus täältä

Digisisältöjen tilaajaohje

Digisisällöt sisältävät

Digisisällöt tilaajille

Paikallislehtesi digisisällöt kuuluvat voimassa oleviin plus- ja digitilauksiin. Tilaajan tulee aktivoida tilaajatunnus päästäkseen lukemaan digisisältöä verkossa. Tilauksen yhteydessä olet saanut ohjeet digitunnuksen aktivoimiseksi. Jos haluat ohjeen uudelleen sähköpostiisi lähetä viesti osoitteeseen: tilaajapalvelu@sss.fi.
Kun digitilaus on aktiivinen voit kirjautua sisään verkkosivuillamme ja sovelluksessa –> näin pääset lukemaan kaikkea verkossa julkaistua sisältöä.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

1. Miten saan tilaajatunnuksen, jolla pääsen lukemaan digisisältöjä?

  • Kun teet plus- tai digitilauksen,  saat tilaajatunnuksen ja aktivointiohjeet sähköpostiisi lehtesi tilaajapalvelusta. Seuraa sähköpostissa annettuja ohjeita tai katso täältä.
    Jos haluat aktivointiohjeet uudelleen sähköpostiisi, lähetä viesti osoitteeseen tilaajapalvelu@sss.fi.
  • Jos olet paperilehden tilaaja, mutta digisisältö ei vielä kuulu tilaukseesi, voit tilata edullisen plus-tilauksen osoitteessa www.tilaajapalvelija.fi/plus-tilaus (Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-lehti, Kunnallislehti, Loimaan Lehti, Laitilan Sanomat, Paikallislehti Somero, Salon Seudun Sanomat ja Uudenkaupungin Sanomat)

2. Unohdin salasanani. Mitä teen?

Voit uusia salasanan lehden verkkosivuilla kohdasta kirjaudu sisään ja painamalla unohditko salasanasi? -tekstiä.

Jos et muista, millä sähköpostiosoitteella olet rekisteröitynyt digipalveluumme, ota yhteyttä tilaajapalveluumme tilaajapalvelu@sss.fi.

3. En löydä digiongelmaani ratkaisua. Mitä teen?

Kirjaudu ulos ja uudelleen sisään.

Sovelluksessa kirjautuminen tapahtuu asetukset-sivulla, jossa näet omat tietosi (kuva alempana) tai klikkaamalla linkkiä: https://pw.epaper.fi/sss/#activate

Puhelimen sovelluksella asetuksiin pääsee yläkulmassa olevasta valikosta.

Jos ongelmaan ei löydy ratkaisua, lähetä meille tietoa ongelmatilanteesta sähköpostitse osoitteeseen tilaajapalvelu@sss.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.

4. Miten luen paikallislehteni digisisältöjä?

Digisisältöjä voit lukea eri tavoin, voit valita mieleisesi kuhunkin tilanteeseen. Muista kirjautua sisään tunnuksillasi, niin saat tilaajille tarkoitetut sisällöt auki. Samat tunnukset käyvät kaikissa alla luetelluissa paikoissa.

1. Lue yksittäisiä uutisia verkkosivujen uutisvirrasta. Uutisvirrassa julkaistaan uutta sisältöä joka päivä.
  • Mene paikallislehtesi verkkosivulle.
  • Klikkaa oikeasta reunasta “Kirjaudu sisään” ja kirjaudu sisään käyttäjä-tunnuksella ja salasanallasi.
  • Klikkaa etusivun uutisvirrasta auki sinua kiinnostavat jutut.
2. Lue paikallislehteäsi uutissovelluksella.

Voit ladata älypuhelimeen tai tablettiin sovelluksen sovelluskaupasta: Play-kauppa tai AppStore. Linkit sovelluksen lataamiseen täältä.

Avaa sovellus ja klikkaa oikean yläreunan valikosta auki “Asetukset”.

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanallasi.

Asetuksissa voit myös säätää sovelluksen tekstin kokoa ja näköislehden zoomausastetta, sallia tai kieltää ilmoitukset ja poistaa offline-tilaan ladatut lehdet.

Sovelluksen valikosta “Etusivu” pääset siirtymään uutisvirtaan, Näköislehteen sekä offline-tilaan ladattuihin näköislehtiin (Ladatut lehdet).

Uutisvirrasta voit klikata auki sinua kiinnostavat jutut. Voit siirtyä kätevästi jutusta toiseen pyyhkäisemällä näyttöä vaakasuunnassa, kun yksittäinen juttu on auki.

Näköislehdessä voit lukea haluamaasi numeroa tai liitelehteä klikkaamalla lehden kantta. Saat vanhempia näköislehtiä näkyviin pyyhkäisemällä lehtirivistön kohdalla oikealle. Jos tahdot ladata näköislehden offline-tilaan, klikkaa haluamasi lehden kannen alapuolella olevaa nuoli alas -painiketta. (Ruutukaappaus-esimerkit SSS -sovelluksesta)

3. Lue näköislehteä selaimella: kun menet paikallislehtesi verkkosivulle, digilehti on luettavissa etusivun oikeassa reunassa

5. Ilmaiset digisisällöt

Voit lukea osan paikallislehtien uutissisällöistä ilmaiseksi. Näet uutisotsikot ja avoimet jutut voit lukea ilman sisäänkirjautumista.

Voit tilata lehtesi digisisällöt osoitteessa www.tilaajapalvelija.fi. Silloin käytössäsi on koko laaja lehden digisisältö.