Tilaa nyt Salon Seudun Sanomat

Me kerromme sinulle.

Paikalliset uutiset, ihmiset, tarinat ja puheenaiheet koko Salon seudulta joka päivä. Salon Seudun Sanomat on oman alueensa puolestapuhuja ja ihmisten äänen esille tuoja. Omasta paikallisesta sanomalehdestäsi saat mielenkiintoista, ajankohtaista ja luotettavaa tietoa siitä mitä lähellä sinua tapahtuu. Näitä juttuja et saa mistään muualta.

SSS mobiilisovellus
Salkkari kulkee mukanasi jatkuvasti, kun käytät suosittua mobiilisovellustamme. Olet ajan tasalla, missä ikinä menetkin ja saat halutessasi ilmoituksen, kun jotain erityistä tapahtuu. Päivitämme uutisia pitkin päivää mobiilisovellukseen. Suosittua sovellustamme on ladattu jo yli 10.000 kertaa! Saat sen ilmaiseksi käyttöösi.

Tilaajan edut käyttöösi
Tee jatkuva tilaus ja saat käyttöösi suositut tilaajan edut. Vuonna 2023 tilaajilla oli käytössään etuja lähes 200 € arvosta, mm. ilmaisia sisäänpääsyjä tai etuhintaisia lippuja kulttuuri – ja urheilutapahtumiin. Seuraa ilmoittelua!

  • LEHTI JA DIGI JOKA PÄIVÄ sisältyy paperilehti kotiin kannettuna sekä kaikki digisisällöt. Digisisältöihin kuuluu: mobiilisovelluksen ja sss.fi-sivun jatkuvasti päivittyvät sisällöt, digitaalinen näköislehti sekä iso lehtiarkisto. Digitaalisena näköislehtenä luet mm. silloin kun paperilehden jakelu ei yllä luoksesi: mökillä, reissussa, ulkopaikkakunnilla, vaikka missä!
  • LEHTI LA-SU ja DIGI JOKA PÄIVÄ sisältyy paperilehti lauantaina ja sunnuntaina, sekä arkisin digilehti. Kaikki digisisällöt ovat käytettävissäsi jatkuvasti.
  • DIGI JOKA PÄIVÄ sisältyy mobiilisovelluksen ja sss.fi-sivun jatkuvasti päivittyvät sisällöt, digitaalinen näköislehti sekä iso lehtiarkisto. Digisisältöjen tilaukseen ei kuulu paperilehteä.

Tutustu tilausvaihtoehtoihin tästä!

Tilauksen digisisällöt saat käyttöösi heti. Mikäli haluat määritellä tilauksen aloitusajankohdan, aktivoi alla olevasta kentästä kalenteri klikkaamalla ja valitse pvm

Tuotetunnus (SKU): SSS_tilaus Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


LEHTI JA DIGI JOKA PÄIVÄ

Jatkuva tilaus: alkaen 37,80 €/kk (Erän voi valita, vuosihinta 12 kk 453,20€)
Määräaikainen tilaus 2 kk: 93,20 € eli n. 47 €/kk
Määräaikainen tilaus 4 kk: 187,40 € eli n. 47 €/kk
Määräaikainen tilaus 6 kk: 243,80 € eli n. 40 €/kk

LEHTI LA-SU JA DIGI JOKA PÄIVÄ
Jatkuva tilaus: 20,95 €/kk (Erän voi valita, vuosihinta 12kk 241,20€)

DIGI JOKA PÄIVÄ

Jatkuva tilaus: alkaen 17,80 €/kk (Erän voi valita, vuosihinta 12kk 213,60 €)
Määräaikainen tilaus 2 kk: 42,40 € eli n. 21 €/kk
Määräaikainen tilaus 4 kk: 84,80 € eli n. 21 €/kk
Määräaikainen tilaus 6 kk: 127,20 € eli n.  21€/kk

Salon Seudun Sanomien tilaushinnat 1.12.2023 alkaen.
Paperilehden hinnat voimassa lehden levikkialueella.