Digisisältöjen tilaajaohje

Ohjeet digisisältöjen käyttöönottoon, huomaathan tehdä kaikki 4 alla kuvattua vaihetta:

1. Kun tilaat digisisällöt, saat tilaajapalvelustamme sähköpostissa tilaajatunnuksen. Ennen tilaajatunnuksen aktivointia pitää rekisteröityä Lehtiluukun käyttäjäksi.

2. Rekisteröidy. Sait linkin rekisteröitymiseen tilaajapalvelusta tulleessa sähköpostissa. Voit myös mennä lehden www-sivuille ja painaa oikeassa reunassa olevaa Rekisteröidy -laatikkoa:

Täyttämällä tarvittavat tiedot ja klikattuasi ”Rekisteröidy”, saat tilaamastasi lehdestä sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Nyt olet rekisteröitynyt.

Sähköpostiin tuleva viesti näyttää tältä:

Tarvitset näitä Lehtiluukusta sähköpostiin tulleita käyttäjätunnusta ja salasanaa kirjautuessasi lukemaan digisisältöjä.

3. Kirjaudu sisään paikallislehtesi verkkosivuilla Lehtiluukusta sähköpostiin tulleilla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Sinut uudelleenohjataan paikallislehtesi verkkosivulle. Klikkaa oikeassa reunassa olevaan laatikkoon: tilauksen aktivointi

4. Syötä tilaajapalvelusta tulleessa sähköpostissa saatu tilaajatunnus ja paina Aktivoi tilaus:

Olet valmis lukemaan digilehteäsi lehden verkkosivulla!

Mobiililaitteeseen ladattavalla uutissovelluksella pysyt ajan tasalla pitkin päivää. Siihen voit kirjautua käyttäjätunnuksella ja salasanalla. ks. ohjeet www.tilaajapalvelija.fi/sovellus