Salon Seudun Sanomien tilaus

Ota sanomalehti mukaan elämääsi

Jokainen tarvitsee oman paikallisen sanomalehtensä.

Salkkari ilmestyy iloksesi viikon jokaisena päivänä. Lue lehteä, niin tiedät mitä Salon seudulla ja maailmalla tapahtuu. Salkkari on ainoa media, josta saat laajat ja luotettavat tiedot Salon seudun paikallisista uutisista ja tapahtumista.

Salon Seudun Sanomat elää monipuolisesti mukana paikallisessa elämässä ja arjessa. Salkkarin sivuilta löydät paikallisten uutisten lisäksi tiedot myös kaupan alan tarjouksista ja tapahtumajarjestäjien tarjonnasta. Tiedät mitä alueella tapahtuu ja minne milloinkin kannattaa mennä.

Kulttuurisivut tarjoavat tietoa alueen monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja urheilusivu taas seuraa tiiviisti paikallista urheilua. Kaupan kovat tarjoukset löytyvät lehdestä. Ruoka-sivut perehtyvät makujen maailmaan ja viikonvaihteessa paneudutaan asioihin vielä laajemmin. Lue mielipidesivuilta seudun puhutuimmista aiheista ja seuraa myös tekstaripalstan vilinää. Säätiedot ja tv-ohjelmat löydät myös lehdestä, sekä tietysti piirretyt ja sudokun!

Tilaus sisältää jokapäiväisen paperilehden kotiisi, digitaalisen näköislehden (digilehden) sekä sss.fi – uutissivuston lukuoikeuden.
Digilehteä voi lukea tabletilla, tietokoneella ja älypuhelimella. Se kulkee mukanasi aina!

**

  • Jokapäiväinen paperilehti + digisisällöt

    Valitse sinulle sopivin tilaus:
  • *Jatkuva tilaus eli kestotilaus on aina edullisin tilausmuoto, jossa tilaus uusiutuu automaattisesti. Sen voi päättää milloin haluaa! Kestotilaajana saat monipuoliset ja rahanarvoiset kestotilaajan edut käyttöösi.
  • *Määräaikainen tilaus loppuu automaattisesti tilausjakson päättyessä. Määräaikainen tilaus on aina kalliimpi kuin jatkuva tilaus.
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Toimitamme digilehden tilaajatunnuksen ja käyttöönotto-ohjeen sähköpostitse.