Ale!

Salkkarin kesädigi 3 kk ajaksi

Alkuperäinen hinta oli: 66,00 €.Nykyinen hinta on: 12,00 €.

Paperilehden tilaaja, tilaa kesäksi lehtesi rinnalle SSS digisisällöt.
Ne kulkevat mukanasi minne ikinä suuntaatkin! Saat nyt koko kesäksi digisisällöt vain 12 € (norm. 66,00 €). Tilaus on 3 kk määräaikainen ja päättyy automaattisesti.

Digisisältöihin kuuluvat näköislehti joka päivä, sss.fi rajaton käyttö, uutissovellus ja arkisto hakutoiminnolla. Saat jatkuvasti päivittyvän uutisvirran sekä voit täyttää digitaalista sudokua. Luet Salkkaria missä vain ja päivän lehti on luettavissasi jo edellisenä iltana klo 00. Lisäksi saat halutessasi ilmoituksen puhelimeesi, kun jotain tapahtuu.

Digisisällöt on helppo ottaa käyttöön ja saat tunnukset ja ohjeet sähköpostiisi heti. Pääset kätevästi samoilla tunnuksilla käyttämään kaikkia digisisältöjä. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa mielellään.

Ja hei! Voit myös vaihtaa paperilehden tilauksesi kokonaan yhdistelmätilaukseksi (lehti ja digi), jolloin maksat nykyiseen tilaukseesi vain + 3 €/kk lisää. Lue lisää tästä!

Tuotetunnus (SKU): sss_kesadigi Osasto:

Kuvaus

Tilaus on 3 kk määräaikainen ja päättyy automaattisesti. Tarjous koskee vain Salon Seudun Sanomien paperilehden tilaajia, joilla ei ole vielä digisisältöjen tilausta.

Kesädigin tilanneiden tai yhdistelmätilaukseen vaihtaneiden kesken arvotaan Salkkarin käteviä kylmälaukkuja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.