Ale!

Kunnallislehden kesätarjoukset

Vietä kesä paikallisten juttujen parissa.

Tilaa kesäksi Kunnallislehti ja tiedät kesän kuumimmat puheenaiheet ja mitä sinua lähellä tapahtuu. Elämme juuri sinun kesässäsi mukana. Yhdessä voimme ihastella, nauraa ja kauhistella.

Kunnallislehti on taatusti luotettava ja turvallinen tietolähde seudun tapahtumista. Saat joka tiistai ja perjantai tuoreet puheenaiheet sekä juttuja paikallisista ihmisistä, ilmiöistä ja tapahtumista joko paperilehtenä kotiin kannettuna tai näköislehtenä laitteeseesi. Digisisältöjen uutisvirrat pitävät sinut ajan tasalla jatkuvasti. Näitä uutisia et saa mistään muualta.

Tilauksen digisisällöt saat käyttöösi heti. Mikäli haluat määritellä tilauksen aloitusajankohdan, aktivoi alla olevasta kentästä kalenteri klikkaamalla ja valitse pvm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lehti ja digi -tilaukseen kuuluu paperilehti kotiin kannettuna sekä kaikki digisisällöt.

Digi -tilaukseen kuuluu kaikki digisisällöt eli näköislehti, mobiilisovellus, verkkosivujen kaikki sisällöt sekä laaja lehtiarkisto.

Tilaukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti. Tilaus alkaa heti, kun tilaajapalvelu on sen käsitellyt. Saat heti digisisällöt käyttöösi. Tarjous on voimassa 31.8.2024 asti ja koskee vain uusia kotimaan tilauksia. Tilauksen on alettava viimeistään 1.9.2024. Painetun lehden tilauksen voi tehdä osoitteeseen, joka sijaitsee lehden varhaisjakelualueella Varsinais-Suomessa (pois lukien Pyhäranta), muualle voi tilata digisisällöt. Ei koske tarjousaikana irtisanottuja tilauksia. Osoitteita voidaan käyttää konsernin markkinoinnissa tietosuojalain mukaisesti.