Ale!

SSS: Tästä kesä voi alkaa!

Salkkarissa on aamuhetken taikaa. Tilaamalla pääset uutisten ja kesätapahtumien ääreen!
Tilaa kesäksi Salon Seudun Sanomat ja tiedät mitä Salon seudulla kesällä tapahtuu! Salon Seudun Sanomat kertoo joka päivä seutukunnan asiat sekä maailman tapahtumia. Sovelluksen kautta näet päivän mittaan päivittyvät uutiset, missä sitten kuljetkin. Lisäksi käytössäsi on kattava digilehtiarkisto.

Kaupan päälle voit tutustua lehtiperheemme toisen lehden digisisältöihin 2 viikon ajan!

Poista

Tilauksen digisisällöt saat käyttöösi heti. Mikäli haluat määritellä tilauksen aloitusajankohdan, aktivoi alla olevasta kentästä kalenteri klikkaamalla ja valitse pvm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Digisisältöihin kuuluu digilehti, lehden www-sivusto, digilehtiarkisto sekä mobiilisovelluksen sisältö. Digisisältöihin ei kuulu paperilehteä.
Plustilaukseen kuuluu paperilehti sekä digisisällöt.

Tilaukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti. Tilaus alkaa heti, kun tilaajapalvelu on sen käsitellyt. Tarjous on voimassa 31.8.2022 asti ja koskee vain uusia kotimaan tilauksia. Ilmaisen 2 viikon tutustumisjakson saa yhden lehden digisisältöihin vain tilauksen tekemällä ja tilaus alkaa samaan aikaan maksullisen tilauksen kanssa. Ei koske tarjousaikana irtisanottuja tilauksia. Osoitteita voidaan käyttää konsernin markkinoinnissa tietosuojalain mukaisesti.